Laporta visita Montserrat incògnitament

esportiudigital (Montserrat). Publicat el 25-02-2005 a les 20:59.
Guardat a Barça Més Esport .

El president del FC Barcelona, Joan Laporta i els directius Xavier Cambra, Toni Rovira i Josep Cubells han visitat Montserrat. Hi han arribat a 2/4 d’una amb el Cremallera, després d’un quart d’hora de viatge des de l’Estació de Monistrol.

A la Basílica, el President Laporta ha escoltat el cant de la Salve i després ha saludat els 35 nois de l’escolania. Els escolanets li han fet preguntes de tota mena –del partit del Chelsea, de Ronaldinho i el seu futur blaugrana, de com li agradaria celebrar el títol de lliga-, han immortalitzat el moment amb una fotografia de grup, i han confessat als directius del Barcelona que viuen el Barça amb passió i interès.

Al punt de 2/4 de dues, seguint les normes habituals de la comunitat benedictina –dinar en silenci-, i acompanyat pel Pare Abat Josep Maria Soler, el President del Barça ha dinat amb els monjos i la resta de directius del FC Barcelona. La sobretaula s’ha traslladat al despatx del Pare Abat. En aquest punt la conversa ha pivotat sobre els nexes simbòlics que defineixen les dues institucions, i al voltant dels reptes de futur que tenen plantejats el Barça, com a motor cívic, i Montserrat, en aquest temps de globalització.

Tancant aquests moments de conversa, l’intercanvi de detalls. El Futbol Club Barcelona ha entregat a la comunitat de Montserrat una placa commemorativa mentre que el Pare Abat ha regalat al President Laporta un llibre que parla de l’obra pictòrica de Santiago Rusiñol. La visita s’ha acabat amb una visita guiada al Museu de Montserrat. El President del Barcelona i els directius que l’han acompanyat han agafat el Cremallera de tornada a ¾ de 4 de la tarda.

Actualitzat per darrera vegada el 04-03-2005 a les 20:58.

Sindica esportiudigital.com

Visita base.esportiudigital.com, el diari digital de l'esport base català.

Sindica base.esportiudigital.com

HEMEROTECA

Disponible pròximament.