ACTUALITZAT: 01 DE NOVEMBRE DEL 2004, 15:40 H

-El Noia treu una important victòria davant el Lloret
-Xavi, protagonista del nou programa 'Jugadors amb...' de Barça TV
-El compromís dels nous jugadors, a la revista 'Barça'
-Gabri s'operarà a Barcelona

Còrdoba 2 - 0 Nàstic

BARÇA (18/10/2004, 21:50) - El Nàstic no aixeca cap i s'enfonsa més a la cua de la classificació.

Córdoba CF: Jauregi, Rafa Moreno, Berruet, Cáceres, Juanmi; Selu “Boris 78’”, Montenegro, Oscar Pérez “Villa 82’”, Bilic, Txiki; Pulpo González “Armentano 46’”.
Nástic: Felip, Alfonso Vera, Tortolero, David García, Ibón Begoña; David Cuéllar, Abel Bujades, Serrano “Fernando 64’”; Alfonso Sánchez “Iván Ania 71’”, Pinilla i Bolo “Diego Torres, 69’”.
Gols: 1-0, Montenegro 58’;2-0, Selu 68’
Àrbitre: Mateu Lahoz, Valencià.

Els canvis efectuats per Luis Cesar no han estat suficients perquè el Nàstic es retrobes amb la victòria.
La primera part del partit que enfrontava Córdoba Nàstic ha estat molt ensopida amb un únic xut del Córdoba que Felip ha desviat a còrner. El Córdoba, que estrenava nou entrenador, ha estat molt presionat pel seu públic a causa de la delicada situació en la classificació. El Nàstic no ha aprofitat aquests nervis inicials i més tard o acabaria pagant.
La segona part començava igual que la primera, amb dos equips que estaven espessos cara porteria. Però en el minut 58, Montenegro, lliure de marca marcava el primer gol del partit. El que a la primera part tot eren xiulets, després del gol tot eren aplaudiments.
Després del gol, Bolo amb un fort cop de cap estavellava la pilota al travesser. Semblava que el Nàstic reaccionava, però tot era un miratge ja que després d’un fort servei de banda que semblava un còrner, Selu superava el seu marcatge i marcava el segon gol i la sentència.